Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

MultiPark Café: Individanpassade interventioner vid Parkinsons sjukdom – för att varje patient är unik!

Tulpaner i olika färger och hjärnor. Illustration och kollage.
Illustration:Megg Garcia

Den 9 juni kl 17-19 är det dags för MultiPark Café tillsammans med Parkinson Skåne. Temat är "Individanpassade interventioner vid Parkinsons sjukdom”. MultiPark är ett strategisk forskningsområde vid Lunds universitet. Här bedrivs tvärvetenskaplig forskning om neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers och Parkinsons, hela vägen från molekyl till patient. Vi bjuder vid detta tillfälle in allmänheten till att ta del av pågående forskning hos oss.

Under kvällen berättar våra forskare om allt från experimentell forskning för att bättre förstå hur framtida stamcellstransplantioner ska fungera på bästa sätt, till verktyg för att identifiera personer med Parkinsons sjukdom som inte svarar optimalt på behandling, och olika boendeaspekter och deras relation till hälsa för personer med Parkinsons sjukdom.

Efter föreläsningarna bjuder vi på fika. Då har du möjlighet att ställa frågor till forskarna. Eventet är gratis, men antalet platser är begränsat och föranmälan krävs.

Varmt välkommen till en insiktsfull kväll! 

Registrera er här

Hitta mer information om exakt plats och hur du hittar hit här.